Overige diensten

Wat Angelo Grond-en straatwerken je nog meer te bieden heeft 

Schuttingen zorgen ervoor dat je een gevoel van privacy beleeft. Het zorgt voor een afscheiding van je tuin en van de tuin van je buren. Wij zijn het er met elkaar over eens dat iedereen recht heeft op privacy en dat we daarom scherpe prijzen bieden, zodat iedereen hier ook over kan beschikken. Wij maken schuttingen op maat en we bieden je scherpe prijzen voor een goede kwaliteit. Gaat de schutting kapot? Dan repareren we deze geheel gratis voor je.

Hout-beton schuttingen plaatsen wij het meest. We merken dat mensen veelal enthousiast zijn over deze schuttingen omdat het relatief weinig tot geen onderhoud nodig heeft. De schutting is voorzien van een combi-betonpaal en een betonnen onderplaat met tuinscherm. Naast dat de schutting stevig is en letterlijk zorgt voor beschutting, heeft het ook een lange levensduur. Het tuinscherm komt namelijk niet in aanraking met de tuinaarde.

Een schutting laten plaatsen

Het kan ook zo zijn dat je al een mooie schutting hebt gekozen en dat je door ons de schutting wilt laten plaatsen. We doen dit tegen zeer betaalbare tarieven. Je wilt dat het goed gebeurd en dat de schutting recht staat, probeer het niet zelf te doen. Wij hebben de juiste expertise en nemen het uit handen. Met een laser zorgen we ervoor dat de schutting precies uitgemeten wordt. We zorgen voor vakkundige montage.

Aanleg van de perfecte visvijver

Je hoort het goed. Je kunt ook bij ons terecht voor de aanleg van de perfecte visvijver. We beginnen met een gedegen plan met betrekking tot het ontwerp. We denken hierbij aan de sierbestrating, de tuinverlichting en de beplanting. We leggen zwemvijvers, koivijvers, spiegelsvijvers en natuurlijke vijvers aan. Allen hebben ze diverse kenmerken, zo staat de zwemvijver er om bekend dat het onderhoud op een natuurlijke manier gedaan wordt, een spiegelvijver strakke lijnen heeft en vaak in een tuin te vinden is om het plaatje helemaal compleet te maken. Een natuurlijke vijver is er om de verschillende kikkers en vissen te verwelkomen, deze vijver wordt vaak gebruikt om extra sfeer aan een tuin te geven. De koivijver is wat lastiger. De koivijver moet namelijk aan een aantal essentiële eisen voldoen.

De perfecte timing

Je kunt ons het beste benaderen in het voorjaar of het najaar. Wij kunnen de vijvers het beste aanleggen in de maanden maart en april omdat de vijver daarna genoeg tijd heeft om een evenwichtig biologisch leven op te bouwen. Mocht je de vijver zelf willen aanleggen maar weet je niet goed hoe? We helpen je tegen een betaalbaar tarief. We graven de vijverkuil en regelen de afvoer van het zand, we verzetten de grond, brengen bodembescherming en vijverfolie aan en werken de rand van de vijver mooi af. Vervolgens vullen we de vijver en plaatsen we de planten die jij hebt uitgekozen. Mocht de wens er zijn helpen we je nog bij het aanleggen van het terras rond de vijver, helpen we je met sierbestrating en we helpen je met het aanleggen van borders.

Angelo’s Grond-en straatwerken is onderscheidend

Iedereen moet ons kunnen benaderen, we denken graag met je mee of je nu een particulier of overheidsinstelling bent.

Z

Ontzorgen

Door onze kennis en ervaringen kunnen we door middel van vakmanschap ontzorgen.

Z

transparantie

Gedurende het proces nemen we je mee in de keuzes die we maken.

Z

persoonlijk contact

Bij ons heb je te maken met één contactpersoon waarmee je alles kunt bespreken.

Z

betaalbare tarieven

Iedereen moet zijn tuin kunnen bestraten of kunnen herstellen

Z

kwaliteit

We weten wat we doen en hebben alles in huis om het te kunnen realiseren

Z

Veelzijdig

Naast dat we worden benaderd door gemeenten en instellingen zijn we er ook voor de particulier.

Z

jarenlange ervaring

Onze mensen zijn gekwalificeerd en zitten al jarenlang in het vak.

Z

Gedegen te werk

We maken een analyse en een plan voordat we aan de slag gaan.

Z

Nieuwste apparatuur

We maken gebruik van de nieuwste apparatuur om gebreken te voorkomen.

Informeer naar onze tarieven

of bel: 06-1351 7958