bestrating

Angelo De verplichting om machinaal te bestraten

Verschillende gemeenten weten ons al te vinden, omdat we gedegen te werk gaan en met elke portemonnee rekening proberen te houden. We hebben een uitgebreid dienstpakket, waarbij je kunt denken aan het verrichten van asfalteringswerkzaamheden en het vervangen en verwijderen van de riolering.

Bestrating, van asfalt tot natuursteen 

Of het nu gaat om de bestrating van je oprit, bestrating van je tuin of de bestrating van je straat, het uiterlijk wordt bepaald door de staat van de bestrating. Naast dat de bestrating iets is wat goed bij je moet passen, vinden wij het ook belangrijk dat de aanleg van de bestrating goed gebeurd. Je bent verzekerd van een strakke uitstraling, wanneer je ervoor kiest om ons als professionals te laten bestraten. De kans dat er verzakkingen ontstaan is dan ook klein als je het laat doen door Angelo Haazen, dé stratenmaker uit Helmond. Je kunt jaren lamg genieten van jouw bestrating en je weet zeker dat je onbezorgd gebruik kunt maken van de bestrating.

Bij ons kun je terecht voor verschillende bestratingen

Bij Angelo Grond- en straatwerken weten we hoe belangrijk jij het vindt dat de bestrating bij je past. Je kunt kiezen voor een bestrating met een moderne uitstraling, of ga jij toch voor een klassieke uitstraling? De bestratingen hebben ieder zijn voor- en nadelen, welke bestrating het meest geschikt is voor je tuin, hangt af van je smaak en van de ondergrond die opnieuw bestraat moet worden. Het maak niet uit wat de bestratingswerkzaamheden inhouden bij Angelo, de stratenmaker uit Helmond ben jij op het juiste adres. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze, een keuze die bij je past. Ga je voor een visgraatverband, betonklinkers of ga je toch voor sierbestrating?

Het begint bij de ondergrond

We begrijpen als geen ander dat je de komende jaren wilt blijven genieten van de bestrating. Om ervoor te zorgen dat je jaren lang kunt blijven genieten, zorgen wij voor een stabiele en stevige ondergrond. We verdichten de ondergrond onder de bestrating, waardoor de kans heel klein is dat er verzakkingen ontstaan. Verdichten betekent dat we de ondergrond laag voor laag aantrillen om te zorgen dat er een stevige bodem ontstaat en er geen zachte plaatsen overblijven. Zeker als er al eens bestrating gelegen heeft is het belangrijk om te verdichten omdat hier vaak de zachte plaatsen ontstaan.

Bestrating is één ding, maar het onderhouden is net zo belangrijk

Als je op zoek bent naar een wegenbouw bedrijf, zoek dan niet verder. Wij houden er rekening mee dat wegen en straten best wat de verduren krijgen. Duizenden mensen maken er dagelijks gebruik van en ondanks dat de straten tegen een stootje kunnen is het van belang dat de wegen en straten goed onderhouden worden.

Angelo Grond- en Straatwerken houdt zich bezig met het onderhoud van bitumineuze verhardingen. Bitumen komen vaak voor in ruwe aardolie, het is een vloeibaar mengsel van diverse koolwaterstoffen. We houden ons bezig met het verwijderen van een wegdek of de bestrating, we verrichten asfalteringswerkzaamheden, verzorgen elementverhardingen en vervangen rioleringsbuizen die na verloop van tijd van binnenuit zijn opgevreten door gaswerking. Hier kom je doorgaans vaak achter als de buis instort of lekt. We leggen een nieuwe fundering aan met de daarbij behorende riolering.

 

De verplichting om machinaal te bestraten

Tegenwoordig zijn wij net als andere bestratingsbedrijven als het gaat om wegenbouw, verplicht machinaal te bestraten vanaf 6.000 eenheden.
Ook als het gaat om een wat kleinere oppervlakte. Handmatig bestraten mag alleen nog als het gaat om krappe werkruimtes, bijzonder sierwerk en schuine taluds. Oudere en kleinere stenen en tegels mogen ook handmatig worden gelegd. Gemeenten en andere overheids-gerelateerde instellingen dienen er rekening mee te houden als het gaat om mechanische verwerking, dit moet in de aanbesteding worden meegenomen. Vooraf stellen we een straatwerkplan op en bekijken we wat mechanisch kan en wat handmatig gedaan moet worden. Wij beschikken over de juiste kennis en machines, zodat we aan alle verplichten kunnen voldoen.

Angelo’s Grond-en straatwerken is onderscheidend

Iedereen moet ons kunnen benaderen, we denken graag met je mee of je nu een particulier of overheidsinstelling bent.

Z

Ontzorgen

Door onze kennis en ervaringen kunnen we door middel van vakmanschap ontzorgen.

Z

transparantie

Gedurende het proces nemen we je mee in de keuzes die we maken.

Z

persoonlijk contact

Bij ons heb je te maken met één contactpersoon waarmee je alles kunt bespreken.

Z

betaalbare tarieven

Iedereen moet zijn tuin kunnen bestraten of kunnen herstellen

Z

kwaliteit

We weten wat we doen en hebben alles in huis om het te kunnen realiseren

Z

Veelzijdig

Naast dat we worden benaderd door gemeenten en instellingen zijn we er ook voor de particulier.

Z

jarenlange ervaring

Onze mensen zijn gekwalificeerd en zitten al jarenlang in het vak.

Z

Gedegen te werk

We maken een analyse en een plan voordat we aan de slag gaan.

Z

Nieuwste apparatuur

We maken gebruik van de nieuwste apparatuur om gebreken te voorkomen.

Informeer naar onze tarieven

of bel: 06-1351 7958