Over ons

Wij hebben de juiste expertise in huis om je volledig te ontzorgen

Met onze jarenlange kennis en ervaring weten we hoe we je letterlijk, volledig kunnen ontzorgen. We zijn een jong en dynamisch bedrijf wat ook wel bekend staat als Haazen bestrating in Helmond. Angelo Haazen is een hardwerkende man die met de juiste kwalificaties echt vakmanschap toont. Van origine zijn we begonnen met grondwerken en straatwerken maar we merkten al snel daar er behoefte was aan meer. Men had vertrouwen in ons en ging ons steeds meer benaderen voor particuliere diensten. We zijn daarom vandaag de dag veelzijdig en bekwaam om ook andere zaken uit te voeren.

Hoe we te werk gaan

Wanneer je contact met ons opneemt heb je vanaf het begin af aan te maken met één persoon. Dit is je vaste aanspreekpunt voor al je vragen, die je vijf dagen in de week kunt benaderen. We onderzoeken de omgeving om te kijken wat er speelt. De bodem speelt hier een uitermate belangrijke rol in. Voordat we ergens aan beginnen testen we de grond en filteren we op grote oneffen stukken en zorgen dat we de grond waar nodig aandrillen op het moment dat de bodem te zacht is. In sommige gevallen maken we vervolgens een ontwerp die we met je doornemen. Hebben we een akkoord, dan gaan we aan de slag met het uitmeten mocht dit nodig zijn. Dit doen we vaak met een laser om ervoor te zorgen dat het heel precies gebeurd. Vervolgens gaan we aan de slag met de hiervoor geschikte en kwalitatief goede apparatuur.

Naast overheden en instanties ook beschikbaar voor particulieren

Veelal krijgen we de vraag of we ook voor jouw tuin iets kunnen betekenen? Daarop zeggen we volmondig ja want we hebben de nodige ervaring in het bestraten van een keramisch terras, het bestraten van kinderkoppen, helpen we je bij het plaatsen van een schutting, plaatsen we de schutting voor je en we bouwen de perfecte visvijver van a tot z.

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Heb je een lastige kwestie zoals een rioleringsbuis die gesprongen is en weet je niet meer hoe je dit moet oplossen? Of heb je de perfecte schutting gezien en wil je de schutting laten plaatsen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Angelo’s Grond-en straatwerken is onderscheidend

Iedereen moet ons kunnen benaderen, we denken graag met je mee of je nu een particulier of overheidsinstelling bent.

Z

Ontzorgen

Door onze kennis en ervaringen kunnen we door middel van vakmanschap ontzorgen.

Z

transparantie

Gedurende het proces nemen we je mee in de keuzes die we maken.

Z

persoonlijk contact

Bij ons heb je te maken met één contactpersoon waarmee je alles kunt bespreken.

Z

betaalbare tarieven

Iedereen moet zijn tuin kunnen bestraten of kunnen herstellen

Z

kwaliteit

We weten wat we doen en hebben alles in huis om het te kunnen realiseren

Z

Veelzijdig

Naast dat we worden benaderd door gemeenten en instellingen zijn we er ook voor de particulier.

Z

jarenlange ervaring

Onze mensen zijn gekwalificeerd en zitten al jarenlang in het vak.

Z

Gedegen te werk

We maken een analyse en een plan voordat we aan de slag gaan.

Z

Nieuwste apparatuur

We maken gebruik van de nieuwste apparatuur om gebreken te voorkomen.

Informeer naar onze tarieven

of bel: 06-1351 7958