straatwerken stratenmaker Beek en Donk

De stratenmaker uit Beek en Donk die ook klaar staat voor particulieren

We zijn een jong en veelzijdig stratenmaker bedrijf, gevestigd in Beek en Donk. Ons werkgebied bestaat uit Beek en Donk en de directe omgeving. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we jou bij kunnen ondersteunen. In eerste instantie zijn we begonnen met grond- en straatwerken en werden we veel ingeschakeld voor herstelwerkzaamheden, zoals het repareren van de riolering. Naast dat we overheden en andere instellingen volledig kunnen ontzorgen, doen we dit ook voor jou als particulier. We hebben de juiste kennis in huis om je te helpen. We gaan graag in gesprek met je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, we nemen je dan gedurende het proces ook mee in de werkzaamheden die we verrichten.

We staan ons mannetje en hebben alles in huis waar jij naar op zoek bent

Naast gewone particuliere bestrating van opritten, terrassen of tuinen, zijn we er ook om keramische tegels te leggen, schuttingen te plaatsen tegen een betaalbaar tarief, we zijn er voor schuttingbouw, het bouwen van een visvijver van a tot z en we zijn er voor kinderkop bestrating.

Met keramische tegels speel je volledig in op de trends die spelen. Keramische tegels zorgen voor een stevig en hard oppervlak, ze zijn namelijk lang en heet gebakken. Bij het aanleggen van zowel kinderkoppen als keramische tegels, is het belangrijk dat de fundering, de onderlaag goed is. De keramische tegel geeft je tuin een klassieke uitstraling, terwijl kinderkoppen bestrating zorgt voor een authentieke uitstraling. Kinderkoppen zijn kleine natuurstenen gemaakt van basalt en graniet en zijn uitermate geschikt voor paden in je tuin, de parkeerplaats of voor de aanleg van een terras. Kinderkoppen en keramische tegels hebben een andere uitstraling maar zijn wel beiden bestand tegen de weersomstandigheden waar we in Nederland vaak mee te maken hebben. Beiden zijn kleurvast en kennen een lange levensduur. Wij van Angelo Grond- en Straatwerken zijn gespecialiseerd in het bestraten met kinderkoppen of het bestraten met keramische tegels. We hebben de nieuwste apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat de grond op de juiste manier wordt aangedrild en op deze manier zorgt voor stevigheid van de bestrating.

Of het nu gaat om de bestrating van je oprit, bestrating van je tuin of de bestrating van je straat, het uiterlijk wordt bepaald door de staat van de bestrating. Naast dat de bestrating iets is wat goed bij je moet passen, vinden wij het ook belangrijk dat de aanleg van de bestrating goed gebeurd. Je bent verzekerd van een strakke uitstraling, wanneer je ervoor kiest om ons als professionals te laten bestraten.

Voor de bestrating van Keramische terrastegels, kinderkoppen tot oer Hollandse stenen klinkers, als kan bij Angelo

Angelo’s Grond-en straatwerken is onderscheidend

Iedereen moet ons kunnen benaderen, we denken graag met je mee of je nu een particulier of overheidsinstelling bent.

Z

Ontzorgen

Door onze kennis en ervaringen kunnen we door middel van vakmanschap ontzorgen.

Z

transparantie

Gedurende het proces nemen we je mee in de keuzes die we maken.

Z

persoonlijk contact

Bij ons heb je te maken met één contactpersoon waarmee je alles kunt bespreken.

Z

betaalbare tarieven

Iedereen moet zijn tuin kunnen bestraten of kunnen herstellen

Z

kwaliteit

We weten wat we doen en hebben alles in huis om het te kunnen realiseren

Z

Veelzijdig

Naast dat we worden benaderd door gemeenten en instellingen zijn we er ook voor de particulier.

Z

jarenlange ervaring

Onze mensen zijn gekwalificeerd en zitten al jarenlang in het vak.

Z

Gedegen te werk

We maken een analyse en een plan voordat we aan de slag gaan.

Z

Nieuwste apparatuur

We maken gebruik van de nieuwste apparatuur om gebreken te voorkomen.

Informeer naar onze tarieven

of bel: 06-1351 7958